GYIK

KIK ÉS HOGYAN VEHETNEK RÉSZT A JÁTÉKBAN?

A JÁTÉKBAN KIZÁRÓLAG AZON 18. ÉLETÉVÜKET BETÖLTÖTT, MAGYAR ÁLLAMPOLGÁR TERMÉSZETES SZEMÉLYEK VEHETNEK RÉSZT, AKIK A JÁTÉK IDŐTARTAMA ALATT (2021. MÁJUS 27. - JÚNIUS 23.) A PROMÓCIÓBAN RÉSZTVEVŐ FÁNOKOKBÓL MINIMUM KETTŐ DARABOT VÁSÁROLNAK BÁRMELY TESCO ÁRUHÁZBAN, KITÖLTIK A 2 KÉRDÉSBŐL ÁLLÓ KVÍZT HELYESEN, (HELYTELEN VÁLASZ ESETÉN SEGÍTSÉGET ADUNK A JÓHOZ), VALAMINT REGISZTRÁLJÁK A HTTP://FANKNYEREMENY.HU OLDALON ADATAIKAT (KÖTELEZŐEN MEGADANDÓ: NÉV, E-MAIL CÍM, NEM KÖTELEZŐEN MEGADHATÓ: TELEFONSZÁM) ÉS FELTÖLTIK A VÁSÁRLÁST IGAZOLÓ BLOKKON SZEREPLŐ AP KÓDOT A VÁSÁRLÁS IDŐPONTJÁVAL (DÁTUM, ÓRA, PERC).

MELYIK TERMÉKEKKEL VEHETEK RÉSZT A JÁTÉKBAN?

A JÁTÉKBAN A MAGYARORSZÁGI TESCO ÁRUHÁZAKBAN FORGALMAZOTT, A PROMÓCIÓBAN RÉSZTVEVŐ GYŰRŰS FÁNKOK VESZNEK RÉSZT. A JÁTÉKBAN TÖRTÉNŐ RÉSZVÉTEL FELTÉTELE, HOGY A KÖVETKEZŐ TERMÉKEKBŐL MINIMUM 2 DB-OT VÁSÁROLJ A JÁTÉK IDŐTARTAMA ALATT:

A TERMÉKEK PONTOSAN A TESCO ÁRUHÁZAKBAN:

2004120739349 - GYŰRŰS FÁNK CSOKOLÁDÉ BEVONATTAL

2004120739332 - GYŰRŰS FÁNK EPERÍZŰ BEVONATTAL

2004020260815 - MINI PINK GYŰRŰS FÁNK

2004020316939 - ZEBRA GYŰRŰS FÁNK

2004020316940 - PINKIE PILLE GYŰRŰS FÁNK

2004020294129 - VANÍLIÁS TÖLTÖTT GYŰRŰS FÁNK

2004020291541 - NUTZILLA TÖLTÖTT GYŰRŰS FÁNK

2004020316938 - RUFFALLO TÖLTÖTT GYŰRŰS FÁNK

2004020291542 - EPRES TÖLTÖTT GYŰRŰS FÁNK

2004020319707 - CITROMOS GYŰRŰS FÁNK

HOL TALÁLOM AZ AP KÓDOT?

EZ A KÓD MINDEN EGYES VÁSÁRLÁST IGAZOLÓ TÉTELES BLOKKON A LEGUTOLSÓ SORBAN MEGTALÁLHATÓ A VÁSÁRLÁS IDŐPONTJÁVAL (DÁTUM, ÓRA, PERC) EGYÜTT. A KÓD AZ AP BETŰKET KÖVETŐEN EGY BETŰBŐL ÉS 8 SZÁMJEGYBŐL VAGY 9 SZÁMJEGYBŐL ÁLL (PL: APA03100011 VAGY AP123456789).

SZÁMLÁVAL IS RÉSZT VEHETEK A JÁTÉKBAN?

SAJNOS NEM, A JÁTÉKBAN CSAK NYUGTÁVAL (BLOKKAL) VEHETSZ RÉSZT, MELYEN AP KÓD TALÁLHATÓ. CÉGES VÁSÁRLÁSSAL (ÁFÁ-S SZÁMLÁVAL) NEM LEHET RÉSZT VENNI A JÁTÉKBAN.

GYŰJTŐBLOKKAL IS RÉSZT VEHETEK A JÁTÉKBAN?

SAJNOS NEM, A JÁTÉKBAN CSAK OLYAN NYUGTÁVAL (BLOKKAL) VEHETSZ RÉSZT, MELYEN A TERMÉKEK TÉTELESEN FELTÜNTETÉSRE KERÜLNEK ÉS EGYÉRTELMŰEN LÁTHATÓ ÉS OLVASHATÓ, HOGY A JÁTÉKSZABÁLYZATBAN MEGHATÁROZOTT TERMÉKEK KÖZÜL VALAMELY TERMÉK VÁSÁRLÁSA MEGTÖRTÉNT.

TÖBB VÁSÁRLÁSSAL IS RÉSZT VEHETEK A JÁTÉKBAN?

IGEN, TÖBB VÁSÁRLÁST IS FELTÖLTHETSZ, AMIVEL NÖVELNI TUDOD A NYERÉSI ESÉLYEID A NAPI, HETI NYEREMÉNYEKRE ÉS A FŐDÍJAKRA IS, AZONBAN A VÁSÁRLÁSOKAT IGAZOLÓ BLOKKOKNAK KÜLÖNBÖZŐEKNEK KELL LENNIÜK (TEHÁT EGY BLOKK ÉRVÉNYESEN CSAK EGYSZER VEHET RÉSZT A JÁTÉKBAN A NAPI NYEREMÉNYEK ESETÉBEN ÉS EGY BLOKK KIZÁRÓLAG EGY JÁTÉKOS ÁLTAL TÖLTHETŐK FEL ÉRVÉNYESEN A JÁTÉKBAN).

AMENNYIBEN TÖBB OLYAN TERMÉKET VÁSÁROLOK, AMIVEL RÉSZT VEHETEK A JÁTÉKBAN, ÉS EZ EGY BLOKKON SZEREPEL, AKKOR EZEKET TERMÉK SZÁMÁNAK FÜGGVÉNYÉBEN TÖBBSZÖR FELTÖLTHETEM KÜLÖN PÁLYÁZATKÉNT?

NEM. TÖBB TERMÉK VÁSÁRLÁSA ESETÉN AKKOR TUDJUK KÜLÖN PÁLYÁZATKÉNT ELFOGADNI A FELTÖLTÉSEKET, HA AZOK KÜLÖN BLOKKON SZEREPELNEK ÉS AZOK KÜLÖN-KÜLÖN MEGFELELNEK A FELTÉTELEKNEK. ILYEN ESETBEN – AZÉRT, HOGY A VÁSÁRLÁSOK MEGFELELŐEN ELKÜLÖNÜLJENEK EGYMÁSTÓL – AZT JAVASOLJUK, HOGY VAGY EGYENKÉNT KÜLÖNBÖZŐ PÉNZTÁRNÁL VÁSÁROLD A FÁNKOKAT (EKKOR AZ AP KÓD VÁLTOZIK), VAGY A VÁSÁRLÁSOK KÖZÖTT MINIMUM 1 PERC TELJEN EL (ÍGY A VÁSÁRLÁS IDŐPONTJA FOG ELTÉRNI).

HOGYAN TÖLTHETEM FEL AZ AP KÓDO(KA)T?

A KÓD(OK) FELTÖLTÉSÉRE A HTTP://FANKNYEREMENY.HU/KVIZ OLDALON VAN LEHETŐSÉG A KVÍZ 2 KÉRDÉSÉNEK HELYES MEGVÁLASZOLÁSA UTÁN. EGY BLOKKAL EGY FELTÖLTÉS LEHETSÉGES, EGY SZEMÉLY TÖBB VÁSÁRLÁSSAL IS JÁTSZHAT, AMIVEL NÖVEKSZIK A NYERÉSI ESÉLYE, DE EGY BLOKK KIZÁRÓLAG EGYSZER TÖLTHETŐ FEL, TEHÁT EGY BLOKKOT TÖBB JÁTÉKOS, VALAMINT EGY JÁTÉKOS TÖBBSZÖR NEM TÖLTHET FEL. NYERTESSÉG ESETÉN A NYEREMÉNY ÁTVÉTELÉRE AZ A SZEMÉLY JOGOSULT, AKI AZ ÉRVÉNYES EREDETI VÁSÁRLÁS TÉNYÉT IGAZOLÓ BLOKKOT A SZERVEZŐ, LEBONYOLÍTÓ RÉSZÉRE BEMUTATJA. AMENNYIBEN EGY JÁTÉKOS EGY BLOKKOT TÖBBSZÖR TÖLT FEL, ÚGY SZERVEZŐ, LEBONYOLÍTÓ KIZÁRÓLAG AZ ELSŐ FELTÖLTÉST VESZI FIGYELEMBE.

MEG KELL-E ŐRIZNI A KÓDBEKÜLDÉST KÖVETŐEN A BLOKKOT?

AZ AJÁNDÉK MEGSZERZÉSÉHEZ MINDENKÉPPEN SZÜKSÉGES A BLOKK MEGŐRZÉSE. AZ AKTUÁLIS JÁTÉK ESETÉN FONTOS, HOGY A JÁTÉK LEZÁRTÁT (A JÁTÉK IDŐTARTARTAMÁNAK LEJÁRATÁT) KÖVETŐ 30 NAPIG SÉRTETLENÜL ÉS OLVASHATÓ MÓDON MEGŐRIZZE, MERT NYERTESSÉG ESETÉN A NYEREMÉNY ÁTVÉTELÉNEK FELTÉTELE AZ EREDETI NYERTES BLOKK BEMUTATÁSA.

MENNYI KÓDOT TÖLTHETEK FEL ÉS MENNYISZER NYERHETEK?

MINDEN HELYESEN FELTÖLTÖTT PÁLYÁZATTAL RÉSZT VESZEL AZ AZNAPI NAPI NYEREMÉNY, HETI NYEREMÉNY SORSOLÁSON ÉS A FŐDÍJAK SORSOLÁSÁN IS! A JÁTÉK TELJES IDŐTARTAMA ALATT MAXIMUM 3 DB NAPI NYEREMÉNYT NYERHETSZ, DE MINDEN TOVÁBBI FELTÖLTÉSSEL RÉSZT VESZEL A HETI ÉS A FŐDÍJAK SORSOLÁSÁN.

MIKOR ÉS HOGYAN TUDOM MEG, HOGY NYERTEM?

A NAPI NYEREMÉNY ESETÉN AZ ADOTT NAPOT KÖVETŐ MUNKANAPON KAPNAK ÉRTESÍTÉST, A HETI NYEREMÉNY ESETÉN AZ ADOTT HETET KÖVETŐ MUNKANAPON, A FŐDÍJ ESETÉN A JÁTÉK LEZÁRULTÁT KÖVETŐ MUNKANAPON, EMAIL-BEN KÜLDÜNK ÉRTESÍTÉST. MINDEN ESETBEN AZ ÉRTESÍTÉSRE A JÁTÉKOSNAK AZ ÉRTESÍTÉST KÖVETŐ 5 MUNKANAPON BELÜL SZÜKSÉGES VÁLASZÜZENETBEN MEGADNIA A JELEN JÁTÉKSZABÁLYZAT SZERINTI ADATAIT. AMENNYIBEN A JÁTÉKOS ÁLTAL FELTÖLTÖTT PÁLYÁZAT NEM FELEL MEG A JÁTÉKSZABÁLYZATBAN TÁMASZTOTT KÖVETELMÉNYEKNEK, ÚGY A JÁTÉKOS A NYEREMÉNYRE TÉNYLEGESEN NEM VÁLIK JOGOSULTTÁ, AZ A PÁLYÁZAT A JÁTÉKBÓL KIZÁRÁSRA KERÜL ÉS A SORON KÖVETKEZŐ TARTALÉKNYERTES VÁLIK NYERTESJELÖLTÉ.

MIKOR KAPOM MEG AZ AJÁNDÉKOM ÉS HOGYAN?

A NYEREMÉNYEK A NYEREMÉNYJÁTÉK LEZÁRTA UTÁN LEGKÉSŐBB 30 NAPPAL KERÜLNEK KIKÜLDÉSRE CSOMAGFUTÁRSZOLGÁLATTAL.

MEDDIG TART A JÁTÉK?

A JÁTÉK 2021. MÁJUS 27. NAPJÁN 0 ÓRA 00 PERC 01 MP-TŐL 2021. JÚNIUS 23. NAPJÁN 23 ÓRA 59 PERC 59 MP-IG TART. A PÁLYÁZATOK BEÉRKEZÉSÉNEK HATÁRIDEJE A JÁTÉK IDŐTARTAMÁNAK VÉGE, AZAZ 2021. JÚNIUS 23. 23 ÓRA 59 PERC 59 MP.

TOVÁBBI KÉRDÉSEIM LENNÉNEK JÁTÉKKAL KAPCSOLATBAN!

A JÁTÉKKAL KAPCSOLATBAN OLVASD EL A RÉSZLETES JÁTÉKSZABÁLYZATOT, VAGY KÜLDJ E-MAIL ÜZENETET INFO@FANKNYEREMENY.HU E-MAIL CÍMRE.